Кіровоградська обласна організація УТОС повідомляє про надану матеріальну допомогу для членів УТОС

Кіровоградська обласна організація УТОС за підтримки депутата обласної ради Чорноіваненка О.А.  отримала та видала 100 продуктових наборів людям з інвалідністю по зору міста Кропивницького. Вміст продуктового набору 17кг. Також близько 100 чоловік були направленні в інші пункти видачі допомоги для отримання таких наборів.
Людям з інвалідністю по зору м. Кропивницького в цьому році видано матеріальну допомогу для  оплати комунальних послуг, допомогу отримали 103 чоловіки. 50% пільгу на квартирні телефони отримали 15 чоловік.
На даний час готуються списки на отримання матеріальної допомоги для оплати комунальних  послуг на 2023 рік, та отримання 50% пільги на оплату квартирних телефонів.
Отримано та видано 50 шт. засобів від застуди та знеболюючих.
Кіровоградською обласною організацією ведеться робота зі спонсорами міста.
Маловисківська ТПО працює над отриманням пайків від фермерів Маловисківської громади,  також ведеться робота зі спонсорами. На даний час від фермера було отримано борошно, видано 25 чол.
Благовіщенська ТПО також  веде переговори з фермерами та спонсорами Благовіщенської громади, для отримання борошна, цукру, круп, олії і т.д.
Голова Кіровоградської ОО УТОС, Казанцева І.С.