Інформація про проведену роботу ГО «Ковельська ТПО УТОС» Волинської області за серпень 2022 року

02.08.2022 року було проведене зібрання з членами УТОС (12 чол.) Старовижівської територіальної громади, на яких були видані продуктові набори, які виділила Старовижівська селищна рада.                                22.08.2022 року на засіданні правління первинної організації було прийнято в члени УТОС 2 особи з інвалідністю зору з тимчасово окупованих областей.

29.08.2022 року по клопотанню правління первинної організації Велицька територіальна громада виділила матеріальну допомогу, яка була видана  особам з інвалідністю зору, проживаючим на території Велицької громади.

За серпень 2022 року була надана психологічна допомога 37 особам з інвалідністю зору, як на особистому прийомі так і в телефонному режимі.

Було організовано супровід 5 осіб з інвалідністю зору до різних об’єктів інфраструктур: зокрема надано супровід інваліду війни щодо отримання путівки на санаторно-куротне лікування.

Надано консультацій 12 особам з інвалідністю зору по питаннях надання субсидій, оформлення «є-допомоги», пільг на комунальні послуги.

У серпні видано гуманітарну допомогу (одяг, взуття б/в)  23 членам УТОС вагою 109 кг.

 Голова правління ГО «Ковельської ТПО УТОС», Світлана ОСІЙЧУК

Секретар, Галина ШВОРАК