НІКЦ подкаст – Спеціальний випуск! 

Ми завершуємо цикл репортажів з міжнародної конференції для незрячих у Варшаві,  “REHA FOR THE BLIND IN POLAND”.  Слухайте інтерв’ю із засновником Fundacja Szansa dla Niewidomych
Marekom Kalbarczykom.  Команда НІКЦ висловлює велику вдячність Всім організаторам конференції за дуже якісну та насичену програму, за цікаві презентації, та за чудово організовану технологічну виставку.
Окрема подяка нашим новим друзям з Вроцлава:
Monika Zając Karolina Łopata Marta Terkiewicz Tyflopunkt we Wroclawiu – Fundacja Szansa dla Niewidomych за запрошення та всебічну підтримку впродовж нашого перебування у Варшаві.
Ми приємно вражені гостинністю, щирістю, було так приємно перебувати у супроводі їх доброзичливості і уваги.  Саме завдяки їм   вкотре переконалися не на словах, а на ділі , що братерство України та Польщі, це не порожній звук. Дякуємо!  Також велика подяка нашій користувачці Людмилі Красівській,  за якісну комунікацію впродовж всіх заходів та під час інтерв’ю.  Нам особливо приємно, коли наші користувачі беруть активну участь у створенні контенту для вас.
Отже, слухайте п’ятий, завершальний репортаж від нашої команди о 10:00 у спеціальному подкасті на радіо Гомер.
http://gomer.org.ua/
Більше анонсів та інформація про повторні випуски у телеграм радіо Гомер:
https://t.me/rg_utos