Перший заїзд до Боярського будинку відпочинку

12 серпня 2021 року день першого заїзду відпочиваючих до Боярського будинку відпочинку.

Однак, всі так чекали цього відкриття, що більша частина осіб з інвалідністю по зору приїхали з самого ранку, а то і ночі. Звісно, працівники будинку відпочинку були готові до цього та цілодобово приймали гостей з усієї України.

Перший заступник голови Центрального правління Українського товариства сліпих (далі – ЦП УТОС) Кіт Сергій та провідний соціальний працівник ЦП УТОС Ольга Савченко також зустрічали гостей.

Багато слів вдячності почули працівники ЦП УТОС, в основному відпочиваючі говорили про турботливе ставлення персоналу, смачні страви, а головне врахування особливостей в харчуванні осіб з інвалідністю по зору. Одні дякували за підтримку та можливість спілкуватися за друзями, яких знайшли саме у будинку відпочинку, дехто говорив, що поїздка сюди це єдиний відпочинок за рік або й декілька, а дехто був уперше, але відгуки тих хто уже приїздив не залишили їх байдужими.

С.Кіт, О. Савченко, Т.Маташ

Однак практично кожен відпочиваючий зауважив, що хотів би заїхати на відпочинок раніше, а саме з травня, оскільки у сезон відпусток не так легко купити квиток на потяг. А відпочиваючі, яких зустріли працівники ЦП УТОС  з Вінниці, з Черкаської області, з м. Ізюм та і з Чернівецької області були і це, звичайно, не ввесь перелік.

А біля воріт Боярського будинку відпочинку все прибувають відпочиваючі і це тільки перший заїзд – 78 осіб, а попереду ще 4 таких заїзди.

Ось Сергій Кіт випробовує “новий маршрут” для незрячих, нову тактильну плитку було покладено у цьому році, саме перед заїздом відпочиваючих.

Сергій Кіт

Працівники їдальні не залишать відпочиваючих голодними і вже накривають столи для осіб з інвалідністю з по зору.

працівник їдальні

Тож з чудовим початком та вдалого продовження у роботі Боярському будинку відпочинку.

Окремо подяка, від імені відпочиваючих, Міністерству соціальної політики за можливість отримати безкоштовну путівку та окреме прохання в наступному році зробити заїзд хоча б з травня.

колективне фото