Подарунки для Львівської ТВПО УТОС від спонсорів

Члени Львівської ТВПО УТОС отримали солодкі подарунки від кондитерської корпорації “Рошен” для діток членів Львівської ТВПО УТОС.

Творити добро легко, особливо коли Святому Миколаю допомагає соціально-відповідальний бізнес!

Від імені правління Львівської ТВПО УТОС щиро дякуємо “Рошен” за солодкі смаколики для наших діток. Окрема подяка пану Сергію Попович за те, що привіз та передав нам подарунки.

Крім того, завдяки пані Мацолі Марії Михайлівній та Перша приватна броварня дітки членів Львівської ТВПО УТОС отримали подарунки до Дня Святого Миколая !

Щиро дякуємо Марії Михайлівні за її доброту та щедрісьть, нехай всі ваші добрі справи повернуться до Вас сторицею!

Здоров’я, миру та злагоди зичимо вашій родині, а бізнесу – процвітання! Окреме спасибі пані Оксані, представниці Першої приватної броварні, яка незважаючи на сніг та пізній вечір доставила подарунки нашим діткам.

Але це ще не все ми відвідали членів Львівської ТВПО УТОС , які проживають у Яворівській ОТГ, наближених селах та селищах. Обговорили ключові проблемні моменти , які турбують незрячих членів нашої організації які проживають на цій території; а також передали їм солодощі та сертифікати. Окреме спасибі за особисту присутнісьть та допомогу у вирішенні проблемних питань голові фракції Європейська Солідарність у Яровівській районній раді Ігор Самардак , начальнику управління соціального захисту Любов Пазюк та голові пенсійного фонду Галаку Володимиру Миколайовичу!

Ось так відбувається  активна співпраця громадської організації та місцевої влади. Сподіваємося на подальшу плідну роботу.

Львівська ОО УТОС