Проведено культурний захід на ПОГ “Кропивницькому УВП УТОС”

Не зважаючи на морозну та вітряну погоду, 12.01.2024 р. в клубі ПОГ «Кропивницького УВП УТОС» зібралась дружня компанія членів ВПО УТОС. Ця зустріч була першою у 2024 році і сподіваємось на те, що вона задала позитивного настрою всім членам нашої організації на весь рік.

Розпочався наш культурно-масовий захід виступом двох поетес – Мусієнко Оксани Борисівни та Сафонової Юлії Григорівни, які продекламували написані ними вірші. Всі присутні члени організації були щиро вражені тим, що в нашому колі виявляється є такі талановиті люди, адже ми вже мабуть звикли до того, що особи з інвалідністю по зору здатні лише на отримання якоїсь підтримки від інших.

Наступним етапом була вікторина із 120 різноманітних питань, яку провела Рокожиця Алла. Тут відзначились наші місцеві ерудити – Ковальчук Сергій, Момотов Руслан, Король Микола, Шевченко Микола та багато інших. Кожна правильна відповідь відзначалась призовою цукеркою (у декого вони вже навіть не поміщались до кишені). В залі панував сміх та веселий гамір.

По закінченні вікторини серед членів організації, які хотіли б стати читачами аудіокниг нашої бібліотеки, відбувся розіграш аудіоплеєра та карти пам’яті до нього. В розіграші прийняли участь 9 осіб з інвалідністю по зору. Щоб дійти до фіналу розіграшу їм прийшлось пройти три етапи. Кожен хто вибував з розіграшу отримував цукерочку для розради. До фіналу дійшли Ткаченко Галина та Южова Людмила. Їм по черзі довелося витягувати «екзаменаційні білети» з смішними висловлюваннями щодо фортуни в нашому житті. Та врешті-решт фортуна все ж таки посміхнулась Южовій Людмилі, а програвша сторона отримала шоколадку.

Заключним етапом нашої зустрічі стало нагородження найбільш активних читачів аудіолітератури. І тут 3 місце зайняв Первомайський Сергій за що і отримав винагороду у 100 грн. Друге місце зайняла Фесюк Алла і отримала відповідно 150 грн. Перше ж місце зайняла Халікова Жанна за що і була нагороджена винагородою у 200 грн.

За висловленими відгуками практично всі залишились задоволеними та пропонували якомога частіше проводити подібні заходи.

Голова ВПО УТОС, Сергій Рокожиця