Про роботу Миколаївської обласної організації УТОС у серпні

ГО «Миколаївська обласна організація УТОС» опікується особами з інвалідністю по зору двох осередків: Миколаївською ТПО та Вознесенською ТВПО.

В серпні 2023 р. правління Миколаївської обласної організації УТОС продовжувало проводити гуманітарну, правову та психологічну роботу.

Миколаївська ТПО УТОС: 180 чол.- членів організації отримали гуманітарну допомогу продуктовими наборами вагою по 10 кг. кожний (це цукор, сіль, спагеті, вівсяна  крупа, олія, борошно, м’ясні консерви). Безкоштовно 2 рази на неділю завозяться на підприємство хлібні вироби, 80 чол.- членів організації отримали по 72 л. питної води.

Відбулася зустріч з керівництвом департаменту соціального захисту Миколаївського міськвиконкому . По результатах обговорення були прийняті рішення вже в цьому році виплатити: 1) щорічну компенсацію за житлово-комунальні послуги особам з інвалідністю по зору, що проживають в м. Миколаєві; 2) компенсацію за придбані технічні засоби по 1 тис грн.;

Виплатити по 18750 грн. на придбання комп’ютерів 4 особам з інвалідністю про зору, які приймали участь в конкурсі «Комп’ютерна грамотність».

Вознесенська ТВПО УТОС: Була проведена позачергова виборна конференція членів Вознесенської ТВПО УТОС, на якій обрані голова правління, правління та ревізійна комісія.

Головою правління обрана Лисенко Людмила Іванівна, особа з інвалідністю по зору 1-ої групи, директор підприємства.

60 членів організації отримали продуктові набори до Дня Незалежності України.

Євген Чернятін, голова Миколаївської ОО УТОС