Рівненська ВПО УТОС продовжує свою статутну діяльність та надає підтримку гуманітарну допомогу

В цей непростий час за підтримки Євангельських Християн не байдужих до проблем незахищених верств населення наші члени товариства відчули підтримку і увагу до себе. Всі члени Рівненської виробничо-первинної організації Українського товариства сліпих в період Великодніх свят отримали гарні продуктові набори, а це більш як 100 осіб з інвалідністю.

Адміністрацією в клубі підприємства в декілька етапів було організовано спілкування та вручення членам товариства продуктових пакетів. Для цього були залучені активні члени УТОС та працівники супроводу, які продовжують працювати, не зважаючи на складний час, надаючи послуги супроводу всім потребуючим особам з інвалідністю 1 групи по зору в місті Рівне.

Велика подяка благодійнику Роману за надані продуктові набори, який по особливому сприйняв ті тягарі і проблеми, з якими повсякденно живуть люди з інвалідністю по зору. Багато слів вдячності лунало з уст членів УТОС добродіям. Нехай Господь воздасть сторицею таким благодійникам.

Правління Рівненської ВПО УТОС у ці непрості часи надає усіляку корисну та практичну допомогу членам УТОС, а саме: організацію зустрічей для спілкування, духовну і психологічну підтримку, надає консультації по правовим та соціальним питанням.

Рівненська ВПО УТОС продовжує свою роботу виконуючи свою статутну діяльність.

Пресцентр Рівненського ВПО УТОС