Різдвяні віншування у ГО «Луцька МТПО УТОС»

13 січня 2022 року, у період Різдвяних святок, з благословення архієпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, клірики Волинської єпархії завітали до ГО «Луцька МТПО УТОС» з різдвяними вітаннями, колядками та подарунками.

Голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії УПЦ протоієрей Валентин Марчук переказав вітання із Різдвом Христовим від архієпископа Волинського і Луцького Нафанаїла усім членам спільноти незрячих Волині.

Прозвучали різдвяні колядки та побажання, були роздані солодощі усім присутнім, усім побажали міцного здоров’я, миру та добра.

Присутні разом із хором духовенства заспівали відому народну колядку “Нова радість стала”, що є яскравим зразком тісного поєднання релігійної і народної колядкової традиції, зокрема, до релігійного змісту доданий характерний для народних колядок віншувальний мотив, що найповніше передає енергетику духу Різдва. Так батьки і діти разом із духовенством стали творцями й учасниками чудового радісного заходу, приуроченого до Різдвяних свят.

Волинь, 2022 рік.