Свято для першокласників у ГО «Луцька МТПО УТОС»

Перше вересня. Вулиці міст та селищ країни заповнюються говірливою та квітастою юрбою учнів, що веселими струмочками прямуватимуть до шкіл набиратися знань та досвіду. Шкільний дзвоник урочисто і поважно покличе трохи схвильованих першокласників, вже досвідчених загартованих старшокласників і розчулених батьків, запрошуючи до нового навчального року, який стане частиною їх важливого шляху до нових цікавих відкриттів та звершень у житті.

31 серпня 2021 року у кімнаті дозвілля ГО «Луцька МТПО УТОС» відбулося свято «Вітаємо першокласників». Зі вступним словом звернулася до батьків та майбутніх учнів голова первинного осередку Світлана Терпелюк.

Креативний формат проведення свята підготували Андрій Слупко та Надія. Сценарна ідея складалася зі знайомства, різноманітних розваг для дітей, залучення першокласників до активної участі виконання творчих завдань. Діти сумлінно підготувалися до свята, виявляли інтерес до дійства, яке відбувалося, брали в ньому активну участь. На завершення зустрічі діти читали вірші про школу та отримували подарунки.  Батькам першокласників вручили фінансову підтримку та продуктові набори.

Першокласникам побажали наснаги та цікавих пригод у країні знань, а батькам терпіння і сили навчати і виховувати своїх школярів.

діти