Участь представників Закарпатського УТОС в громадській діяльності краю

Представники ГО УТОС Закарпаття нещодавна пройшли тренінг семінар організований Закарпатським обласним центром соціальних служб.

https://www.facebook.com/zakarpattyazocsssdm/posts/233344285582772

Учасників тренінгу вчили написанню соціальних програм для подачі в різні організації. Тренінг складався як з теоретичної частини так і практичної. В практичній частині учасники розбилися на групи та спробували написати програму на певні теми. Практична частина була цікава і ефективна, бо була наближена до написання реальних програм.

В ОДА Закарпаття відбулася зустріч громадських організацій, які працюють з люльми з інвалідністю та представниками пенсійного фонду. Були підняті проблемні моменти оформлення пенсії по інвалідності, методи спрощення процедури. Була надана інформація з сторони пенсійного фонду про оформлення пенсії в зв’язку з втратою годувальника, інвалідності з дитинства, оформлення опікунства. Зустріч пройшла в робочій атмосфері, було обговорено багато проблематичних питань.

24 листопада засідала комісія по наданню пільг підприємствам УТОГ-2 та Мукачівського підприємства УТОС. Одим з учасників даної комісії є голова Закарпатського УТОС Туряниця Сергій. По висновкам комісії даним підприємствам були надані податкові пільги, що спростить їх роботу в найблищий період.

Сергій Туряниця, голова правління Закарпатської ОО УТОС