Фестиваль пам’яті музиканта Миколи Гриба

23 липня 2021 року на майдані Незалежності у Горохові, що на Волині, відбувся другий театральний фестиваль солістів-вокалістів та ансамблів малих форм «Недоспівана пісня життя», присвячений пам’яті співака, музиканта, диригента, керівника Народного аматорського вокального ансамблю «Надія» Горохівської ТПО УТОС Миколи Гриба, який відійшов у вічність у розквіті літ у липні 2017 року.

На відкритому фестивалі «Недоспівана пісня життя» взяли участь творчі колективи і окремі виконавці із сусідніх територіальних громад Волинського краю, зокрема, учасники Народного аматорського вокального ансамблю «Надія» Горохівської ТПО УТОС, що вшанувати пам’ять талановитого музиканта і керівника.

Понад два десятки музичних номерів у цей вечір звучали у центрі Горохова в пам’ять про незабутнього співака Горохівщини. Розчулила глядачів віршованими рядками про чоловіка дружина Миколи Гриба, Валентина.

На завершення глядачам представили документальний фільм про Миколу Гриба, а всіх учасників фестивалю відзначили дипломами і пам’ятними відзнаками.

Відео з фестивалю можна переглянути на платформі YouTube та на сторінці ВОО УТОС у мережі Інтернет.

Голова Волинської обласної організації УТОС  Світлана Терпелюк