Хмельницька ТПО УТОС проводить змістовну роботу з членами товариства по популяризації активного способу життя

На долю наших людей випали тяжкі випробування. Важко в цей час і незрячим людям. Вони, як ніколи потребують захисту і підтримки. Хмельницька ТПО УТОС проводить змістовну роботу з членами Товариства по популяризації активного способу життя.  29 червня проведені дві екскурсії. Цікавою і повчальною відбулась екскурсія в дендропарк міста Хмельницького, яке було засновано у 1964 році.
Тут ростуть більше 174 порід дерев, живе безліч птахів, тварин. Особливо полюбляють відвідувачі пухнастих білочок, які беруть горішки прямо з рук. Ми винайшли чудову галявину, присіли аби поспілкуватися на природі, прочитати вірші, всього було 14 осіб. Валерій Білоус подарував нам хвилюючу пісню про маму, пані Анна прочитала прекрасний вірш. Клавдія Фастишевська провела конкурс на кращий патріотичний вірш та гру на цікавий витвір з газети. Перемога дісталась пані Анні та пані Тетяні.  Чудовим і цікавим співрозмовником виявився Геннадій Миколайович Тукачов, а запашний кекс, приготовлений його дружиною, був дуже смачним.
Утосівці ділилися своїми емоціями, та враженнями від спілкування з природою.
Голова товариства Надія Крищук побажала всім міцної віри, миру на нашій землі, великих і малих перемог, міцного здоров’я та всесильної Господньої опіки.
Україна обов’язково переможе! Треба бути сильним духом, гуртуватися та підтримувати один одного.
Хмельницька ОО УТОС