Чернігівська обласна організація УТОС інформує про свою роботу

Чернігівська обласна організація УТОС спільно з Чернігівською ТПО УТОС постійно турбуються про самих незахищених членів організації. Постійно вишукують благодійні та релігійні організації, які б змогли забезпечити продуктовими наборами, тим самим могли заощадити кошти на придбання продуктів харчування. Дякуючи релігійній організації 80 членів УТОС мали можливість отримати продуктовий набір.
В Прилуцькій територіальній організації Українського товариства сліпих…
Чи доречно згадувати про День святого Валентина, коли в країні триває повномасштабна війна? Так, доречно! Адже саме кохання дарує надію, зміцнює віру в краще майбутнє і надихає на боротьбу за нього. Це почуття породжує Любов – до рідної домівки, до Батьківщини. Таким був лейтмотив заходу, що пройшов 16 лютого в Прилуцькій територіальній організації Українського товариства сліпих. Самодіяльні утосівські виконавці Леонід Горбачевський, Наталія Полторак, Олександра Ричик, Лариса Караченцева і Сергій Тарасевич порадували публіку піснями, поетеса Ольга Швець – власними віршами, а Віра Бібік – читанням гуморесок. Говорили про любов,  її дивовижну здатність перемагати зло, темряву та відчай.
Насамкінець за традицією почаювали, поспілкувалися у дружньому колі й висловили побажання щодо тематики наступних заходів.
Голова правління Чернігівської обласної організації УТОС, Максим Гоцало