Члени Хмельницької територіально-первинної організації Українського товариства сліпих відвідали реабілітаційний центр диких тварин

30 серпня 2021 року члени Хмельницької територіально-первинної організації Українського товариства сліпих безкоштовно відвідали реабілітаційний центр диких тварин. І хоч погода не дала зустрітися усім охочим, 19 осіб відвідали зоокуточок зі своїми дітьми. Присутні мали можливість не тільки побачити представників дикої природи, але й погодувати деяких з них зі свої рук овочами та фруктами, що принесли їм у подарунок. Ми наочно познайомилися з альпаками, верблюдами, буйволами, оленями, дикими свиньми, гірськими козлами і їх новонародженим малюком, цікавою мавпочкою, ведмедями, левами, вовками, фредками, черепахами, лелеками, орлом, совами, декоративними качками єнотами та іншими представниками фауни.

Щиро дякуємо за надану можливість побувати у світі диких тварин керівнику Сергію Олександровичу Пальохіну, а також Пальохіній Олені Станіславівні за цікаву екскурсію.

колективне фото