Інформація Сумської обласної організації  УТОС про роботу у жовтні 

Сумська ТПО, Кролевецька УВП УТОС, Конотопська ТПО провели зустрічі з членами Товариства на якій обговорили питання з приводу оформлення документів для отримання грошової допомоги від ООН.

Члени Сумської ТПО отримали від БФ «Ми разом»  гуманітарну допомогу, яку італійські благодійники доставили та роздали членам Товариства (100 продуктових наборів), гігієнічні засоби (памперси для дорослих), товари побутової хімії.

У Конотопській ТПО провели зустріч з представниками благодійного  фонду «Ракада» та польським фондом «Відновлення»,  на якій обговорили питання щодо безбар’єрного простору у місті.

45 членів Товариства (з першою групою інвалідності) Конотопської ТПО отримали від Римо-Католицької церкви продуктові набори.

Кролевецька УВП УТОС звернулась до депутата міської ради Олександра Слюсаря з прохання допомоги щодо вирішення питання опалення приміщення. Олександр Слюсар надав машину дров.

В Конотопській ТПО, на базі міської бібліотеки, до Міжнародного дня Білої тростини, провели захід, на якому читали вірші членів Товариства Миколи Шаршака та Володимира Ступака. Всі присутні отримали подарунки.

Кролевецьке УВП УТОС, до Міжнародного дня Білої тростини, провели захід,  відбувся концерт.  Після концерту міській голова та КХП (виробники борошна) надали 71 члену Товариства та 8 дітям з інвалідністю по зору допомогу у вигляді продуктів харчування. По закінченню заходу присутні поспілкувались за чашкою чаю та солодощами, які надав депутат міської ради Олександр Слюсар від партії «Європейська солідарність».

Члени правління Конотопській ТПО відвідали  5 членів Товариства, дізнались про потреби та умови побуту. Сумська ТПО надала допомогу 6 членам Товариства у вигляді гігієнічних наборів  для важко хворих людей.

Борис Прихожай, голова Сумської ОО УТОС