Продовжується тур в межах проекту «Пізнай Україну на дотик»

Коли робиш добрі справи, потрібні для людей, завжди знайдеться той, хто підтримає і допоможе. Так стається і з нашим проектом «Пізнай Україну на дотик», який Львівська обласна організація Українського товариства сліпих реалізовує вже протягом 10 років. На цей раз з пропозицією допомогти реалізувати одну з благодійних поїздок в рамках цього проекту звернулися наші друзі та партнери – президентка Жіночої Ділової Палата України пані Наталія Карпенчук-Конопацька та голова комітету туризму та готельного бізнесу Жіночої Ділової Палата України пані Світлана Мерзлова.

Перша наша зупинка – це м. Жовква, в якому, здається, не має ні однієї кам’яниці, ні одного храму, ні одного музею, які б не дихали «історією», а таких об’єктів для пізнання ми відвідали багато і тут в нас була дійсно можливість пізнавати на дотик – чи то макет замку, чи то різні архітектурні оздоби пам’яток. І все це супроводжувалось надзвичайно професійним описом екскурсовода пані Аліси Васил’євої, за що їй щира подяка. Починаючи з посадки в автобус, ми слухали історію тих місцин, через які проїжджали.

Після надзвичайно смачного обіду, запрезентованого нам членкинями Жіночої Ділової Палата України, учасники екскурсійного туру направилися до Крехівського монастиря. Цікаві розповіді екскурсовода та монаха-брата Йосафата, відвідання цілющого джерела були надзвичайно позитивно сприйняті екскурсантами.

Висловлюємо щиру подяку президентці Жіночої Ділової Палата України пані Наталії Карпенчук-Конопацькій, голові комітету туризму та готельного бізнесу Жіночої Ділової Палата України пані Світлані Мерзловій та всім членкиням цієї організації, які долучилися до того, щоб така чудова подія відбулася.

колективне фото

колективне фото

Голова Львівської обласної організації Українського товариства сліпих, Любов Кукуруза