До 89и річчя створення УТОС Закарпатська ОО роздасть харчові набори

Вітаємо всіх членів Українського товариства сліпих з 89м поком скорення організації. Миру, миру і ще раз миру!!! Спокою вам, благополуччя, терпіння, наснаги і єдності. Будьте сильними духом та розвивайте свій внутрішній світ, адже внутрішній світ людини з порушеннями зору є глибоким та цікавим. Якщо не має сприйняття завнішнього світу, то йде компенсація силою внутрішнього світу. Здоровя міцного і сімейного тепла.

Завдяки нашому давньому партнеру компанії Мерсі Фарм, наші члени УТОС дістануть харчові набори. Мерсі Фарм надала нам 500 кілограм картоплі та 200 кілограм борошна, за що висловлюємо їм велику подяку. Також дякуємо місцевому підприємцю за надання транспорту для доставки продуктів на базу УТОС. Набори будуть надані найбільш потребуючим членам УТОСу.

Ми впевнені, що наступного мирного року ми проведемо урочисті заходи з приводу дня створення УТОС. Організація яка має існувати та розвиватися для благополуччя та опіки людьми з порушенням зору. Маємо пережити та вистояти в ці надзвичайно важкі часи для нашої країни!

Сергій Туряниця, голова Закарпатської ОО УТОС