Інформація про проведену роботу у грудні 2022 року Полтавською ТПО УТОС

Полтавська територіальна первинна організація Українського товариства сліпих протягом грудня 2022 року продовжувала активно працювати, проводити заходи і надавати дієву допомогу людям з інвалідністю по зору.

1 грудня 2022 року Полтавська обласна організація УТОС виступила партнером та взяла участь в онлайн – офлайн конференції в межах проекту «Виклики військового часу для жінок вразливих категорій та шляхи їх подолання». Захід відвідали члени Полтавської ТПО УТОС, представники УТОГ, внутрішньо переміщені особи.

Протягом грудня 2022 року за сприяння депутатів Полтавської міської ради видавались продуктові набори людям з інвалідністю по зору. Продуктові набори отримали 377 осіб з інвалідністю, в тому числі внутрішньо переміщені особи.

9 грудня 2022 року відбувся захід соціальної підтримки «Теплий одяг» під час якого одяг отримали 32 особи з інвалідністю.

20 грудня 2022 року відбувся захід соціальної підтримки «Різдво наближається» під час якого люди почули істину про Різдво від служителів Полтавської церкви «Спасіння» і отримали 50 проклаймерів з озвученою Біблією, радіоприймачем і ліхтариком, які були надані Всеукраїнським християнським місіонерським товариством «Служіння незрячим».

захід соціальної підтримки «Різдво наближається»

23 грудня 2022 року відбувся захід соціальної підтримки «До зимових свят тепла ковдра» під час якого 39 осіб з інвалідністю отримали ковдри.

15 грудня 2022 року відбувся Майстер-клас з арт-терапії для дорослих «Янгол – поробка».

Майстер-клас з арт-терапії для дорослих «Янгол – поробка»

29 грудня 2022 року відбувся підсумковий Майстер-клас з арт-терапії для дітей під час якого діти малювали і отримали новорічні подарунки.

підсумковий Майстер-клас з арт-терапії для дітей

25 грудня 2022 року відбувся захід «Європейське Різдво» у Церкві «Світло життя», яке відвідало 10 осіб.

28 грудня 2022 року відбулась повчально – розважальна різдвяно-новорічна програма «Сюрпризи від Санта-Клауса».

Напередодні новорічних свят діти членів Українського товариства сліпих, які перебувають на обліку в первинних організаціях УТОС в Полтавській області, отримали солодощі від компанії «Конті».