Дякуємо грантодавцям за фінансування наших творчих задумів! Дякуємо слухачам, за те, що ви з нами!

Ура! Ми раді оголосити, що для реалізації проєкту ми купили нове обладнання для студії і тепер наші передачі звучать ще краще і якісніше, ніж раніше!

Наша нова студія тепер має крутий сучасний мікшерний пульт Presonus та зовнішню звукову карту Nativeinstruments, студійні монітори KRK ROKIT, німецькі навушники Beyerdynamic, легендарні мікрофони Shure на пантографах, USB-мікрофони, а ще – комутацію, цілий вузол довжелезних кабелів.

Вже надзвичайно цікаво, правда?

Але це ще не все.

Новий комп’ютер з виглядом та начинням, як у космічного корабля, який працює тихо-тихо.

Бо тиша повинна бути в студії!)))

Він оснащений процесором з 16 ядрами та 24 потоками, максимальною тактовою частотою 5.4 ГГц та 32 ГБ оперативної пам’яті DDR5 5600. Додатково ми встановили SSD на 512 ГБ та 2 ТБ. Дисплей від Dell має розмір 28 дюймів з IPS матрицею. Такий великий, що видно навіть те, чого там нема!

Ми не забули і такий важливий елемент як джерело безперебійного живлення з потужним запасом автономності.

Натискається кнопка Power, запускається ліцензійна Windows 11, ініціалізується професійне обладнання, а потім відбувається магія, результат якої ви можете чути тут: http://gomer.org.ua/

І все це для вас наші слухачі.

Отже, приєднуйтесь до армії шанувальників радіо Гомер. А ще краще, заходьте у телеграм.

Ми там розповімо детально про всі магічні девайси студії.

Дякуємо грантодавцям за фінансування наших творчих задумів!

Дякуємо слухачам, за те, що ви з нами!

Нагадуємо, ви можете слухати нас у застосунку на андроід, який розробила команда НІКЦ УТОС.

Публічна бета версія доступна за посиланням: http://kvs.inf.ua/android-soft/RadioGomer.apk

Проєкт реалізується Громадською Організацією “Всеукраїнська організація інвалідів “Українське товариство сліпих” у межах програми “Стійкість”, яка впроваджується Фондом Східна Європа у консорціумі неурядових організацій на чолі з ERIM (Франція) у партнерстві з Фундацією домів з прав людини, Домом прав людини – Тбілісі, Чорноморським фондом регіонального співробітництва та коштом Європейського Союзу ( European Union in Ukraine )

Думки, викладені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю ГО УТОС, і не обов’язково відображають позицію організацій-партнерів консорціуму та Європейського Союзу.

#StiykistProgramme #ПрограмаСтійкість #ПрямуємоРазом #УТОС #НІКЦ_УТОС #РадіоГомер #обладнання #подяка