Інформація про  роботу Житомирської обласної  організації  УТОС за  липень

Житомирська обласна організація УТОС в липні 2024р. приділяла велику увагу співпраці з органами державної влади та органами місцевого самоврядування, депутатами всіх рівнів, Житомирським обласним відділенням Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, громадськими та релігійними організаціями, благодійними фондами та організаціями,  волонтерами, ЗМІ  тощо.

В липні 2024 року Житомирською обласною організацією УТОС було проведено 2 заходи для членів Житомирської ТВПО УТОС, а також з червня 2024р. здійснюється запис аудіокнижок на цифрові носії, надаються психологічні консультації в рамках соціально-тематичного проекту, який реалізується за підтримки ЖМР.

Коростенською ВПО була проведена звітна конференція (за І півріччя 2024 року), Бердичівською ТПО було проведено захід соціально-психологічної підтримки членів організації.

Члени Житомирської обласної організації УТОС протягом  липня  2024 року отримували різноманітні види натуральної допомоги, а саме: набори продуктів харчування, продукти харчування, гарячі обіди, засоби гігієни тощо.

Протягом  зазначеного часу  членам Житомирської обласної організації УТОС  були  надані  соціальні послуги щодо організації отримання та отримання згаданих  видів натуральної допомоги – 338 послуг, а саме: Житомирська ТВПО – 120 послуг; Коростенська  ВПО – 218 послуг.

За допомогою членів правлінь, групоргів та активістів організації, продовжується проводитися популяризація діяльності Житомирської обласної організації УТОС, Житомирського та Коростенського підприємств УТОС в ЗМІ (по телебаченню, функціонує 4 групи в Facebook, 1 група в Viber, 1 група в  Telegram). Всі заходи проводились з метою привернення уваги владних структур та громадськості до проблем людей з інвалідністю по зору.

Голова правління Житомирської обласної організації УТОС, Ірина СМІРНОВА