Активна робота Прилуцької територіально-первинної організації Українського товариства сліпих – проведено концерт, зустріч з Ієреєм отцем Сергієм і про плани на літо не забули

10 червня 2021 року  о 10 годині  члени Прилуцької ТПО УТОС  зібралися, щоб відзначити 88-у річницю заснування  УТОС. Учасники художньої самодіяльності на чолі з керівником Каленіченко Вікторією підготували невеликий концерт, який глядачі сприйняли з великим задоволенням. Після концерту всі пригощались кавою, чаєм, солодощами.

чоловік та жінка співають

 

17 червня 2021  члени Прилуцької ТПО УТОС  зустрілись з Ієреєм отцем Сергієм,  який завітав на зустріч  з подарунками від Матушки Віри (Густинський Свято-Троїцький монастир).Серед подарунків  ікона Св.Матрони Московської та надруковані шрифтом Брайля Молитвослов і Новий Заповіт. Отець Сергій розповів про історію та звичаї святкування  Трійці, відповів на питання  та висловив надію на майбутню співпрацю.

колективне фото разом з отцем

Незважаючи на епідемію, людям необхідно спілкування, особливо його потребують люди з обмеженими можливостями. 24 червня 2021р. в Прилуцькій ТПО УТОС зібралися активні члени, щоб уточнити плани на літо. А саме: екскурсійні  поїздки, засідання літературного  клубу, шахово-шахматного клубу, роботу  гуртка “Господарочка”, туристичного гуртка та гуртка художньої самодіяльності. І звичайно ж, не обійшлося без того, щоб  прочитати  вголос кілька цікавих оповідань.

колективне фото в залі