Чернігівська обласна організація УТОС в рамках заходу – «Активне життя – запорука довголіття» організувала ряд екскурсій для осіб з інвалідністю по зору

Чернігівська обласна організація УТОС в рамках заходу – «Активне життя – запорука довголіття» організувала екскурсію для своєї організації, Ніжинської ТВПО та Прилуцької  ТПО до Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця». Огляд розпочали з Цитаделі Батуринської фортеці, Замкової  церкви Воскресіння Господнього та Гетьманського будинку. Далі відвідали Палац Кирила Розумовського та Будинок-музей Генерального судді Кочубея. Завдяки домовленості з директором Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» на всіх оглядових локаціях екскурсійній групі були надані привітні, кваліфіковані екскурсоводи, за що дуже вдячні. Всі залишилися дуже задоволеними від організованої поїздки.

колективне фото

колективне фото біля автоб

Крім того, Чернігівська обласна організація УТОС в рамках заходу – «Активне життя – запорука довголіття» організувала екскурсію для осіб з інвалідністю по зору до Національного парку Межигір’я. Члени Ніжинської ТВПО також відвідали Межигір’я. Відвідали резиденцію колишнього президента, побували в зоопарку, на ставку з лебедями, милувалися ландшафтом чарівного парку та слухали заспокійливий шум прибою Київського водосховища.Активне проведення часу необхідне для будь кого, не говорячи вже про осіб з вадами зору, а  тим більше в період затяжного карантину.

Голова правління Чернігівської обласної організації УТОС, Максим Гоцало