Безкоштовна доставка для утосівців в мережі супермаркетів “Сільпо”

З  метою реалізації плану заходів, розробленого на підставі критичних зауважень, пропозицій та побажань, висловлених   24 березня 2021 р. на 9-й звітно-виборчій конференції Київської міської організації УТОС делегатами конференції, між Київською міською організацією УТОС та керівництвом мережі супермаркетів «Сільпо» досягнута домовленість про безкоштовну доставку  товарів та продуктів харчування членам УТОС.

Протягом певного часу кияни, члени УТОС, тестували програму,  розроблену спеціалістами мережі супермаркетів «Сільпо», після чого були висловлені наші певні побажання в користуванні послугою по безкоштовній доставці.

Так, члени Київської міської організації висловлювали побажання щодо розрахунку за доставлені продукти чи товари готівкою. Наші побажання були враховані і зараз, при замовленні товарів чи продуктів харчування на сайті «Сільпо» чи через додаток «Сільпо» на смартфоні, можна буде вибрати спосіб розрахунку за безкоштовну доставку продуктів чи товарів, тобто, за допомогою банківської карточки чи готівкою.

Гадаємо, що при користуванні цією послугою у інших членів УТОС, також, будуть певні пропозиції по удосконаленню якості наданої нам послуги. Адміністрація мережі супермаркетів «Сільпо» готова до співпраці з Київською міською організацією УТОС по удосконаленню надання цієї послуги.

Якщо членів обласних організацій УТОС зацікавить така пропозиція, надсилаємо  алгоритм отримання послуги «Безкоштовна доставка» в «Сільпо»:

  1. Насамперед треба пройти онлайн- реєстрацію, використавши особистий номер мобільного телефону в програмі лояльності «Сільпо» «Власний Рахунок» на сайті https://silpo.ua/about/additional/vlasnyi-rakhunok#auth або в мобільному додатку «Сільпо» на смартфоні: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.silpo.android&hl=uk&gl=US
  1. Надіслати таблицю у форматі Excel, в якій вказані ПІБ та номер мобільного телефону особи з інвалідністю, на електронну адресу: kmoutos@ukr.net

Одержавши дані від обласних організацій УТОС про бажаючих осіб з інвалідністю з порушеннями зору оформити безкоштовну доставку, секретар Київської міської організації Українського товариства сліпих буде формувати єдиний список та направляти його на відповідну електронну адресу «Сільпо». Така процедура була запропонована адміністрацією «Сільпо» з метою уникнення певних проблем, які можуть виникати при безкоштовній доставці.

  1. «Сільпо» активує постійну програму «Безкоштовна доставка» при замовленнях онлайн на сайті https://shop.silpo.ua/ або за допомогою мобільного додатку «Сільпо», про що повідомляє за допомогою SMS або у Viber. Програма діє на будь-які види доставки «Сільпо» (планова, швидка та Ресто), при замовленні товарів на будь-яку суму.

Як нас запевнили працівники «Сільпо», на першому етапі треба зробити кроки, зазначені вище, після чого адміністрація «Сільпо» як бонус для тих, хто зареєструється у відповідності до зазначеної вище інструкції, обіцяє запровадити можливість замовлення доставки по телефону. Спеціалісти «Сільпо» вже почали працювати над запровадженням такої послуги.

ГОЛОВА КМО УТОС Віктор Володимирович  РОМАНЮК