Між Київською міською організацією УТОС та керівництвом мережі супермаркетів «АТБ» досягнута домовленість про безкоштовну доставку товарів та продуктів харчування членам УТОС

Між Київською міською організацією УТОС та керівництвом мережі супермаркетів «АТБ» досягнута домовленість про безкоштовну доставку товарів та продуктів харчування членам УТОС. Слід зазначити, що безкоштовною доставкою можна скористатись двічі на місяць. При цьому вага кожної доставки не повинна перевищувати 20 кг. Якщо вага буде більше 20-ти кг або більше двох разів на місяць, тоді доставка буде платною.

Протягом трьох тижнів кияни, члени УТОС, тестували програму,  розроблену спеціалістами мережі супермаркетів АТБ, після чого були висловлені наші певні побажання в користуванні послугою по безкоштовній доставці. Гадаємо, що при користуванні цією послугою у інших членів УТОС також будуть певні пропозиції по удосконаленню якості наданої нам послуги. Адміністрація мережі супермаркетів «АТБ» готова до співпраці з Київською міською організацією УТОС по удосконаленню надання цієї послуги.

Для користування безкоштовною доставкою надсилаємо покрокову інструкцію:

Зайти на сайт https://zakaz.atbmarket.com/ (посилання можна натиснути)

  1. Натиснути кнопку «Мій кабінет»
  2. Натиснути кнопку «Створити аккаунт»
  3. Ввести свій номер телефону, і натиснути на кнопку «ВІДПРАВИТИ СМС ДЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ТЕЛЕФОНУ»
  4. Очікуємо смс, після чого вводимо у поле код із смс-повідомлення.
  5. Вводимо усі необхідні дані (ПІБ, імейл, придумуємо пароль)
  6. Ваш аккаунт після цього є зареєстрованим.

Для реєстрації на сайті мережі супермаркетів «АТБ». Після реєстрації, згідно цієї  інструкції, слід повідомити на телефон 380935570520 (Марія)  прізвище, ім’я, по батькові та номер телефону, який зазначений при реєстрації. Після цього координатор повідомляє адміністрацію супермаркетів АТБ про реєстрацію особи, після чого вже можна буде користуватись безкоштовною доставкою.

Ми вважаємо, що така процедура, можливо, і буде спрощена, але на даний час вона така, як нам запропонували.

ГОЛОВА КМО УТОС Віктор Володимирович  РОМАНЮК