Благодійність та матеріальна допомога, як прояв соціального суспільства

Благодійність, матеріальна допомога, – це прояв зрілості соціального суспільства. Правильне відношення і довіра, знаходження спільної мови та розуміння вирішення проблем являються основними принципами в домовленості та правильного розподілу благодійності.

За певний період працівниками Закарпатського УТОС було зібрано та розподілено між найбільш потребуючими членами УТОС матеріальної допомоги. Було перераховано на карти для виплат грошова допомога (до кінця року планується приблизно 120 людей), за що ми вдячні місцевим підприємцям. Від фонду Доркас отримали 1500кг продуктів харчування, від підприємства «555» було отримано 10 блоків макаронних виробів. Планується придбання сертифікатів в місцевих супермаркетах. Багато допомоги було надано в вигляді одягу та взуття для всіх ТПО. Велика подяка фонду Карітас за надані миючі засоби.

Велика подяка всім тим хто допомагає людям, які того потребують, дякуємо за довіру до нас та розуміння. Велика подяка всім працівникам, а саме Ужгородського ТПО, Хустського ТПО, Мукачівського ТПО та ВПО, Міжгірського ТПО за плідну роботу та допомогу не тільки матеріальну, але й за людське ставлення та моральну підтримку членам УТОС нашого краю.

Голова Закарпатської ОО УТОС Сергій Туряниця