Відзнака Львівської обласної ради для Любові Кукурузи

Ірина Гримак вручила відзнаку Львівської обласної ради голові правління Львівської територіальної первинної організації Всеукраїнської організації інвалідів Українське товариство сліпих – УТОС Любові Кукурузі.

Відзнаку «30 років незалежності України» представниця Українського товариства сліпих отримала за вагомий особистий внесок у розв’язання питань реабілітації незрячих та активну громадську діяльність. Як відомо, організація відстоює та захищає інтереси людей з інвалідністю по зору, допомагає їм інтегруватися у суспільство, пройти соціально-трудову та медичну і психологічну реабілітацію.

«Ваша праця завжди вселяє віру і надію, кожен хто звертається до Вас, отримує підтримку, навіть, якщо це видається неможливим. Бажаю, щоб Ваша сила духу і незламність надихали й вели до успіху. Своєю працею Ви допомагаєте зрячим людям побачити та зрозуміти проблеми людей, які мають проблеми із зором і потребують уваги та допомоги від держави, від суспільства», – акцентувала вручаючи нагороду голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

«Це нагорода для всіх фахівців, які працюють разом зі мною, – зазначила Любов Кукуруза – Також це визнання того, що наша організація потрібна і важлива для суспільства. Сподіваюся на подальшу підтримку та співпрацю з депутатами Львівської обласної ради”.