Вінницька обласна організація УТОС інформує щодо проведеної роботи за період з 01 по 28.11.2022 року

Вінницька обласна організація  УТОС

Всіма працівниками Вінницької обласної організації УТОС надано 29 консультацій  на  різні теми, проводилися бесіди  та  спілкування з особами з інвалідністю. Обласна організація  долучилася до проведення заходів в первинних організаціях. За сприянням заступника голови ВОО УТОС Зелінського В.В. було проведена ознайомча зустріч зі студентами  медичного університету  ім. Пирогова про роботу  організації (присутні 12 осіб).

Вінницька територіальна первинна організація УТОС

Голова організації  Зелінський В.В. видав  медикаменти з Німеччини  3-м  членам організації. Голова записав  72 аудіо книги.

Проводилось 7 занять  шахово-шашкового гуртка та 16 репетицій гуртка  вокального ансамблю.  Прийом двох осіб з інвалідністю по зору в члени ТПО УТОС.

Продовжується  волонтерська робота 5-х членів організації в молодіжному центрі «Квадрат» (плетіння сіток, фасування гуманітарного одягу та взуття). Надавався супровід  членами правління  за необхідністю  15-м особам з інвалідністю.

За сприянням голови ВПО УТОС та голови ТПО УТОС та ВОО  УТОС був проведений  звітний творчий вечір дуету «Дві зірниці» (присутніх 40 осіб).

За сприянням голови ВПО УТОС, ТПО УТОС та ВОО УТОС в молодіжній громадській організації осіб з інвалідністю «Паросток» був проведений виїзний концерт художньої самодіяльності (присутніх 52 особи).

Вінницька виробнича первинна організація УТОС

За сприянням голови ВПО УТОС , директора підприємства ПОГ УВП УТОС, та ВОО УТОС було організовано конкурс  «Читання по Брайлю», присутніх 26 осіб.

Головою та секретарем було надано  57-м консультацій та послуг різного характеру. Надавався супровід членами правління  за необхідністю 13  особам з інвалідністю.

Барська територіальна первинна організація УТОС

За  сприянням  голови ТПО Кобиль А.П. та секретаря Гавронська З.І. був проведений обласний турнір з шашок  серед людей з порушення зору до Міжнародного дня сліпих в якому  приймали участь незрячі шашкісти в кількості 12 осіб, з  Барської ТПО УТОС та Вінницької ВПО УТОС.

Секретарем надано допомогу в   оформленні документів на отримання ортопедичного спец. взуття – 4 особам.

Від міської ради було отримано продуктові набори для людей, які проживають у інших територіальних громадах в кількості 7 осіб. Надано допомогу у відновленні виплат незрячій особі (члену ТПО) по втраті годувальника.

Немирівська територіальна первинна організація УТОС

Головою правління Швець Т.В. та секретарем Давидовою Л.П.,  –  відвідано вдома 5-х хворих самотніх осіб з інвалідністю по зору, членів ТПО; супроводжували 3 осіб з інвалідністю по зору 1 та 2 груп до Немирівської міської ради на отримання грошової допомоги;

Консультації по телефону 12-м особам  з інвалідністю по зору  з  різних  питань.

Калинівська територіальна первинна організація УТОС

Головою Горбуновою Н.В., секретарем Свистун Н.В. були надані 6-м особам з інвалідністю консультації з різних питань;

За сприянням голови та секретаря ТПО  надана матеріальна допомога  102 членам  організації:

  1. в сумі  18000,00 грн. з коштів  Калинівської  міської ради.
  2. в сумі 12000,00 грн. з коштів місцевих   спонсорів та бізнесменів.

Відвідали та надали  мат.допомогу вісьмом членів ТПО вдома, які мають проблеми з пересуванням. Супровід  трьох членів у  комунальну установу по питаннях газопостачання та  сімох осіб  в управління  соціального захисту населення.

 

Заступник  голови правління ВОО УТОС, В.В. Зелінський