Вінницький УТОС продовжує культурно-масове життя після довгого карантину…

24 червня 2021 року відбулася презентація книги “Світ любові моєї” незрячої поетеси, Людмили Дворніцької, спільно організована громадськими організаціями УТОС та клубом підприємства. На зустрічі були присутні представники обласної наукової бібліотеки ім. Тімірязєва, журналісти, діячі культури області та міста і звичайно ж, шанувальники поетичного слова УТОСівських організацій. Присутні читали твори авторки, ділились враженнями щодо збірки, а також висловили бажання випустити її в аудіо форматі. Працюймо творчо…

поздоровлення поетеси

3 липня 2021 року на базі «Школи Зеленого туризму» в с. Ільківка Вінницького району відбулись спортивні та культурно масові заходи працівників ПОГ «Вінницьке УВП УТОС» співали, танцювали грали в шахи та шашки, купались, збирали гриби та ягоди. А на завершення смакували ухою, шашликами та інше. Такі заходи було організовано за кошти, люб’язно надані спонсорами.

колективне фото

3-4 липня 2021 року м. Бар відбулися обласні змагання з шашок «Барське літо» в яких взяли участь 24 спортсмени з них- 12 осіб з інвалідністю по зору. Перше місце зайняв голова Вінницької  обласної федерації шашок майстер спорту Щербатюк Андрій Миколайович. Друге місце зайняв молодий майстер спорту Луценко Віталій Олександрович Третє-п’яте поділили Ковальчук В.І.(КМС) та члени УТОСу Кобиль А.П.(КМС) і Михайленко О. І.(першого розряду) відповідно.

Серед незрячих спортсменів перше місце зайняв Кобиль Анатолій Павлович. Друге- Михайленко Олександр Ілліч.  Третє – Люлик Іван Ярославович. Гідно виступила  представниця УТОС Валька Діана Володимирівна.

Кубки і грамоти переможцям вручила обласна федерація шашок. Усім незрячим учасникам змагань призи вручив Голова Відокремленого підрозділу громадської організації спортивна федерація незрячих України у Вінницькій області Костянтин Федорович Ільніцький. Окремим призом, як найстарший учасник змагань, був відзначений шашкіст з Могилева Подільського 82 річний Журавель Леонід Семенович (КМС). Також відокремленим підрозділом федерації незрячих спортсменів України було забезпечене фінансування проїзду, проживання та харчування незрячих спортсменів. Також змагання підтримали місцева влада та  спонсори.

нагородження

колективне нагородження

Казка – диво і радість. І дорослі не лише вірять в казки, а й творять їх.

Відбувся святковий концерт «Купальська казка», що проходив в голосовому чаті «Діалог».

Автори сценарію та режисери Оксана та Борис Перепеличні. Учасники голосового чату, творча група #ВОЦКщедрик, працівники ПОГ «Вінницького УВПУТОС» є артистами та читцями даної програми. Казка – диво і радість. І дорослі не лише вірять в казки, а й творять їх.

колективне фото