Дніпропетровська обласна організація УТОС інформує про свою роботу у жовтні

У жовтні продовжилась співпраця Дніпропетровської обласної організації УТОС з кількома організаціями для отримання гуманітарної допомоги членами первинних організацій м. Дніпра та Дніпропетровської області.
В Дніпропетровській ТПО для членів УТОС від Церкви “Благая весть” була одержана гуманітарна допомога в кількості 104 наборів, від керівника-координатора України та Європи “Об’єднання за дотримання прав людини” Терехової О.В. та благодійного фонду “ADRA” одержано 20 коробок гуманітарної допомоги, а також було завезено та роздано членам УТОС 200 кг картоплі.
В Покровській ТПО 20 членів УТОС одержали по 100 кг пшениці.
В Нікопольський ТПО УТОС члени УТОС одержали 18 продуктових наборів від Церкви “Благая весть”.
На підприємстві ДУВО “ЛУЧ” УТОС працівники продовжують отримувати гарячі обіди та гуманітарну допомогу, на ДУВП УТОС члени організації отримують продуктові набори.
Особи з інвалідністю по зору дуже вдячні всім небайдужим людям за турботу до них в такий важкий час.
Три рази на тиждень працює бібліотека, постійно в телефонному режимі ведеться інформування, консультування, допомога в написанні, оформленні заяв та інших  документів, моральна підтримка всіх членів УТОС, хто її потребує, продовжується допомога в евакуюванні.
Проводяться наради активу на платформі ZOOM, робота в налаштуванні телефонів,  допомога та навчання в їх користуванні та багато іншого.
Василь Горбенко, голова Дніпропетровської обласної організації УТОС