Заходи Золотоніської ТПО УТОС. На черкащині створюють красу і хлібом пригощають

Сонячний день 4 серпня Золотоніська ТПО УТОС провела досить активно. Було проведено виставку польових квітів, в якій взяли участь всі бажаючі. Кожен експонат був естетично оформлений та презентований на конкурс. В межах нашої організації був проведений конкурс “Подаруй букет”, де спеціально запрошені гості обрали переможців за різними номінаціями. Всі учасники залишились задоволеними та радісними, адже кожен отримав подяку та спілкування,якого так ми потребуємо😊
Ах квіти польові — найкращі в світі,
У різних кольорах і запашні.
Вони цвітуть у сонячному літі,
Такі красиві, милі і ясні.
Радість в дрібницях, просто помічайте їх
Напередодні дня міста Золотоніська ТПО УТОС організувала виставку ” Хліб всьому голова”, де кожен виріб було виготовлено власноруч членами нашої організації. На виставку завітали гості з Черкаської обласної організації УТОС. В ході виставки було проведено різноманітні цікаві конкурси та музичні хвилини,де кожен бажаючий отримав незабутні враження та позитивні емоції. Всі учасники заходу отримали маленькі подарунки.
Дякуємо всім, хто взяв участь, адже такі проекти зближують та дають можливість спілкуватися та дізнаватись багато нового, а не сидіти вдома.