З    14 по 18 жовтня 2021 року молодіжна група членів Київської міської організації УТОС  мала змогу відвідати мальовничі Карпати

Дивовижна карпатська осінь подарувала учасникам неймовірну кількість  позитиву і незабутніх вражень. За час поїздки молодь отримала цілющу порцію позитивних вражень. Карпати вкотре здивували  своєю красою як і бувалих, так і тих – хто побував вперше, а таких була більшість.

Подорож була незабутня. Відвідали Буковель, піднімалися на підйомнику на оглядовий майданчик, де відкривається краса гір.

Також їздили до м.Верховина (Перлина Карпат) там і завітали в гості до пана Миколи – Трембітаря у «Музей музичних інструментів» та у с.Криворівня у музей «Дідова аптека»

Варилися у чанах, каталися на джипах по горах. Їздили на г.Рокита – вершина Українських Карпат, яка має висоту 1111м.

Кожного дня для нас готували смачні сніданки, обіди та вечері. Проживали в чудовому та затишному котеджі в с.Микуличин. 18 жовтня виїхали на екскурсію до м.Львів.

Вся поїздка була на сучасному та комфортабельному автобусі.

Всі витрати за проїзд, проживання та харчування взяли на себе самі учасники поїздки.

Хочемо висловити подяку за організацію поїздки  інструктору з організаційно-масової роботи КМО та спонсорам, які виділили кошти на гуцульські обіди та місцеві розваги для молоді.

Київська міська організація УТОС