Комп’ютерна грамотність для жителів з проблемами зору міста Миколаїв

І ось ми стартували!

У вівторок 15 червня актовому залі Терцентру Інгульського району стартував наш проект №0052 «Комп’ютерна грамотність для жителів міста з проблемами зору».

Завдяки працівникам територіального центру, відкриття вийшло урочистим і святковим.

На святі були присутні: Директор департаменту праці та соціального захисту населення – Василенко С.М., директор міського терцентру – Бондоренко С.М.

У своєму напутньому слові директор департаменту Василенко С.М. висловив задоволення, що в громадському бюджеті міста здобув перемогу настільки важливий для реабілітації незрячих проект. Директор міського терцентру Бондоренко С.М. привітав присутніх з початком роботи проекту, позначив його робочі моменти, (тому що саме міський терцентр є основним реалізатором проекту). А також урочисто пообіцяв, що всі ті, кого навчають відчуваюти проблеми з пересуванням по місту, на час проекту будуть забезпечені транспортом для доставки на заняття в Інгульський терцентр. У своєму виступі автор проекту голова правління Миколаївської обласної організації УТОС Чернятін Є.Б. виразив подяку жителям міста, які проголосували за проект; департаменту соцзахисту за повне забезпечення проекту сучасною технікою. Висловив переконання, що міський терцентр на належному рівні здійснить реалізацію проекту. Після урочистої частини гості прослухали невеликий концерт у виконанніучасників художньої самодіяльності Інгульського терцентру. Після закінчення заходу перші учні пройшли в клас на своє перше заняття. Побажаємо учням успіху і легкості в освоєнні комп’ютера.

Голова правління Миколаївської обласної організації УТОС Чернятін Є.Б.