Конкурс: «AccessTech 2021» від НІКЦ УТОС

Конкурс: «AccessTech 2021» від Навчально-інформаційного комп’ютерного центру УТОС

Наприкінці 2020 початку 2021 року НІКЦ УТОС вперше проводив конкурс AccessTech і у цьому конкурсі користувачі центру, учасники спільноти “НІКЦ онлайн” у телеграм (https://t.me/+WUuVYOcH4W97SVbY) та підписники Youtube каналу (https://youtube.com/channel/UCJ8PAEmfUf1xmpkOEwvdbhQ) розказували про те, чим вони користуються кожного дня і що може бути корисним іншим людям з порушеннями зору. Саме про це і про бачення доступних технологій були конкурсні

У конкурсних роботах можна було використовувати теми пов’язані з комп‘ютером, смартфоном, планшетами, смартгодинником або ТБ приставками, також, можна було говорити про спорт, кухню чи щось з медичних приладів, або взагалі про ігри – комп‘ютерні, і не тільки. Вибір теми був за конкурсантом. Кількість конкурсних робіт від одного учасника – необмежена.

Аби підтримати започатковану традицію, 18 листопада 2021 р. НІКЦ УТОС оголосив про проведення чергового конкурсу – “AccessTech 2021”. Всі деталі про конкурс у спеціальному випуску подкасту від НІКЦ УТОС тут

Прийом конкурсних робіт тривав з дати оголошення конкурсу до 31 січня 2022 року і натепер прийом завершено.

Починаючи з 7 лютого 2022 року на цій сторінці Навчально-інформаційний комп’ютерний центр УТОС буде публікувати конкурсні роботи для ознайомлення. Публікація робіт буде відбуватись почергово.

Анонси та посилання буде розміщено на офіційній сторінці НІКЦ УТОС у Фейсбук

https://www.facebook.com/blind.org.ua

та у офіційній спільноті у Телеграм

https://t.me/+WUuVYOcH4W97SVbY

Для підведення підсумків конкурсу команда НІКЦ УТОС запрошує вас на онлайн зустріч, яка відбудеться на платформах Зум та Тімтолк у п’ятницю, 18 лютого, 2022 р. о 19:00

Підключитись до конференції у Zoom ви можете за посиланням:
https://us02web.zoom.us/j/84293931472?pwd=Qkt4UkNLdDBEWm5XbHZ0WG8rZ29GZz09
Ідентифікатор конференції:
842 9393 1472
Код доступу:
783405

Підключення у TeamTalk,:
Запустивши TeamTalk, Оберіть публічний сервер: Audio Club (UA)
як правило він знаходиться на передостанньому місті у списку серверів, зайшовши до нього шукаєте кімнату “НІКЦ УТОС”,
Для входу використовуйте пароль: 7777.
Ви можете скористатись версією для Windows, за першим посиланням нище, тоді Ви автоматично потрапите відразу до правильного серверу і до кімнати. Вам тільки залишиться натиснути клавішу F5, щоб підписатися своїм ім’ям.
Посилання для завантаження TeamTalk:
Windows:
https://www.dropbox.com/s/n087tp13r0qjgy9/teamtalkclassic_v5.7.exe?dl=1
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.bearware.gui&hl=ru&gl=US
IOS:
https://apps.apple.com/ua/app/teamtalk-5/id1069487751?l=ru

Будь ласка, не плануйте нічого на цей вечір!!!

У програмі зустрічі буде спілкування з учасниками конкурсу, а також інформація від організаторів про умови голосування та призи, відкриття голосування.

До речі, спонсором проведення конкурсу, в чергове стало Київське учбово-виробниче підприємство №2 Українського товариства сліпих.

Про умови голосування та про платформу для голосування буде повідомлено під час онлайн зустрічі, також інформацію буде надано на цій сторінці та у публікаціях на Фейсбук та спільноті у Телеграм Навчально-інформаційного комп‘ютерного центру УТОС.

Стежте за анонсами у Фейсбук на сторінці НІКЦ УТОС і не пропустіть важливого. Адже саме ви будете визначати переможця!!!