Міський турнір «Особиста першість міста Києва з шахів» серед осіб з порушеннями зору

Згідно плану роботи ГО Київської міської організації УТОС 22 листопада  2019 року у приміщені Київського УВП №1 УТОС відбувся міський турнір з шахів «Особиста першість м. Києва з шахів серед незрячих осіб».

В цій першості прийняли участь найкращі спортсмени, які вибороли право виступати на міській першості з шахів.  Такі турніри безумовно потрібно проводити, щоб підтримувати високий фах спортсменів, які грають в шахи. Тренування які проводяться безумовно потрібні, але коли грають на першість міста, т о зусилля потрібно подвоювати.

Нажаль, потрібно підкреслити, що молоді сьогодні у нас дуже мало,   і ми не в змозі сформувати декілька команд з молоді.

Таку роботу ми повинні відновити, потрібно шукати нових спортсменів залучаючи до цієї справи нових членів УТОС. нам потрібні декілька команд, щоб ми могли організувати товариські зустрічі з командами інших ГО, чи підприємств чи організацій.

Роботи попереду багато, є цілий ряд зауважень, пропозицій, але потрібно сказати, що коли , щось робиш, готуєш і проводиш, то завжди будуть претензії і зауваження. Коли такої роботи  немає, то і зауважень не чути.

Можливо хтось читаючи цей текст  збере команду від Київських підприємств, установ чи організацій і запропонує нам товариську зустріч. Певен, що ми приймемо запрошення і  нашій базі можна буде провести шаховий двобій.

Міський турнір «Особиста першість міста Києва з шахів» серед осіб з порушеннями зору

<p style="text-align: justify;">

<p style="text-align: justify;">