Опитування! ви можете допомогти  охопити якомога більше молодих людей з порушеннями зору

У співпраці з ICEVI, WBU та іншими зацікавленими сторонами Royal Dutch Visio очолює зусилля, спрямовані на те, щоб охопити молодих людей з порушеннями зору (сліпі та слабозорі), щоб визначити їхні бажання та проблеми, пов’язані з майбутнім. Інформуємо про запропоноване опитування, ви можете допомогти  охопити якомога більше молодих людей.

Пропонуємо вашій увазі відео (голландською мовою з англійськими субтитрами) нажаль інформації немає українською мовою.

How do young people with a visual impairment see their future?
https://youtu.be/cL24hlTbOHE

У цих відео п’ятеро молодих людей із порушеннями зору в Нідерландах розповідають про свої мрії про майбутнє (аудіо голландською мовою з англійськими субтитрами). Їхнє відео було опубліковано на веб-сайті Project Aspiro як ресурс для інших із втратою зору та посіяло насіння для подальших обговорень того, як молоді люди з порушеннями зору бачать своє майбутнє. Відео також було частиною конгресу Vision 2022.

Ініціатори опитування вважають, що всі молоді люди з порушеннями зору в усьому світі мають право на освіту та участь у житті суспільства. Щоденно батьки та небайдужі дорослі роблять усе можливе для того, щоб діти з порушеннями зору мали успіх. Однак залишаються перешкоди в освіті та працевлаштуванні. Нам би хотілося знати, що таке вважає сама молодь.

Що нам від вас потрібно:

Будь ласка, перейдіть за посиланням на наше опитування, якщо вам від 18 до 30 років і ви маєте порушення зору, використовуючи одне з наступних посилань:

Голландська: https://forms.office.com/r/6ejfuvd0qB

– Англійська: https://forms.office.com/r/MsGe3j4HzN

– Іспанська: https://forms.office.com/r/CW2PWBkBsX

– Французька: https://forms.office.com/r/przCfFCzNR

– Арабська: https://forms.office.com/r/aGzAcU5Eha

Якщо ви знаєте когось віком від 18 до 30 років, який має порушення зору, будь ласка, перешліть цей лист із посиланнями цій особі.

Якщо ви представник агентства чи організації, вчитель, консультант чи інший фахівець, будь ласка, поширте  опитування серед усіх ваших знайомих віком від 18 до 30 років, які мають порушення зору.

Опитування повністю доступне у вигляді форми Microsoft, а посилання на нашу цифрову анкету буде активним з 8 березня до 14 квітня 2023 року.

Дякуємо за співпрацю та залишайтеся в безпеці.