До Дня народження Шевченка для юних стрижавчан влаштували концерт і гру «Вгадай мелодію»

Джерело:

https://vn.20minut.ua/Kontserty/do-dnya-narodzhennya-shevchenka-dlya-yunih-strizhavchan-vlashtuvali-ko-11775631.html

Дев’ятого березня народився видатний українець Тарас Шевченко. Із цієї нагоди у Стрижавському дитячому будинку-інтернаті влаштували патріотичний концерт із акцентом на нинішні події в України. Його спільними зусиллями провели співаки обласного центру культури «Щедрик» і центру художньої самодіяльності вінницького підприємства незрячих. Бо перед дітьми виступали артисти саме із порушеннями зору. 

У залі було понад 130 людей, вихованців і співробників дитячого будинку-інтернату. Для них читали вірші Тараса Шевченка і співали  українські пісні. Приміром, Ірина Костюнюк виконала патріотичну композицію про незламну Україну, а Ольга Гурська – про село. Всі присутні хором проспівали знамениту «Червону руту». А також пограли в «Угадай мелодію», яку провів ведучий Олександр Волощук. Переможці цієї гри отримували у подарунок шоколадку.         

 – Ми вперше за останні роки влаштували концерт у дитячому будинку-інтернаті Стрижавки. Виступ наших музикантів сподобався, їх запрошують знову. Під час війни взагалі такі патріотичні виступи дуже потрібні, вони підтримують незламних українців, – прокоментував директор вінницького підприємства незрячих Костянтин Ільніцький.       

Пресцентр Вінницької обласної організації УТОС