Про проведені цікаві заходи Прилуцької територіально-первинної організації Українського товариства сліпих

У Прилуцький ТПО УТОС відбувся захід ,,Жінка-берегиня роду”. Зустріч утосівців проходила у теплій, дружній атмосфері. Представник міської ради – замісник міського голови В.Мазуренко привітав присутніх з весняним святом та озвучив позитивне рішення виконкому щодо  оренди нашого приміщення. Виступи художньої самодіяльності наших утосівців сприймалися присутніми щирими  оплесками. По закінченні заходу відбулося  чаювання з смаколиками надані  благодійниками.
9 березня у Прилуцький ТПО УТОС відбувся  захід  до відзначення 210 річчя від дня народження Т.Шевченка-поета, письменника, художника. Співробітники місцевої бібліотеки Н.Горбань та І.Макуха ознайомили присутніх про  періоди  перебування Т.Шевченка на Прилуччині. Утосівці читали свої улюблені вірші написані великим Кобзарем, а також прослухали  у відеозаписі музичні твори  на слова Т.Шевченка.
Завдяки своєму  життю та творчості великий митець надихає патріотів України до боротьби за правду, свободу та майбутнє нашої країни. Особливо в наш час актуальний  його заклик: ,,Борітеся-поборете, вам Бог помагає. За вас правда, за вас сила і воля святая.”
Голова правління Чернігівської обласної організації УТОС Максим Гоцало