Пікет КМДА для захисту прав працівників Київського УВП №3 УТОС

07 лютого 2019 року  в Київській міській раді відбувалось чергове сесійне засідання. З вимогами до керівництва міста під стіни Київради вийшли незрячі працівники Київського учбово-виробничого підприємства №3 УТОС з вимогами до столичних очільників втрутитись у ситуацію, що склалась довкола будівництва житлового будинку на ділянці, що є у постійному користуванні підприємства.

Ось вже декілька тижні й невстановлені особи фактично блокують будівельні роботи, розбили палатки біля входу на територію земельної ділянки, та закликають міську вдалу припинити, на їх думку, незаконне будівництво. Силами пікетувальників сіється думка, що забудовник порушує історичний ландшафт та знищує історичні пам’ятки. І це при наявності всіх погоджень і навіть дозволу Міністерства культури України на проведення будівельних робіт, який ці горе-активісти чи сили, що за ними стоять, не оскаржують.

Представники підприємства домовились, що найближчим часом профільний заступник голови КМДА запросить керівництво Київського УВП №3 УТОС на особистий прийом до мерії для вирішення всіх проблемних питань.

Разом з цим, Київське УВП-3 УТОС вже звернулось листом до начальника ГУ НП в Києві Андрія Крищенка з проханням провести перевірку законності пікету невстановленими особами ділянки УВП №3 УТОС та факти перешкоджання будівництву.

Слідкуємо за розвитком подій…