Розв’язуванні українських кросвордів розпочинається 3 листопада у голосовуму чаті “Світоч”

Шановні члени Українського товариства сліпих, голосовий чат “Світоч” запрошує бажаючих в приємному оточенні взяти участь в розв’язуванні українських кросвордів та з’ясувати що приховується за перехрещуваннями вертикалей з горизонталями. Гарантуємо, що буде цікаво. Незабутньо проведіть півтори години в колі друзів, а, заодно, потренуйте свої пам’ять та інтелект.Отже, п’ятниця, третє  листопада, о 18 годині в кімнаті “Мудрогелії” голосового чату “Світоч” вас чекає чарівна Оленка і наша компанія. Гайда на посиденьки до Оленки!

Для тих, хто до сьогоднішнього дня  сором’язливо утримується від реєстрації в голосовому чаті “Світоч”, зазначимо, що ваша сором’язливість зовсім не на часі, тому що вас запрошують до єдиного україномовного голосового чату, де на Вас чекає ціла низка цікавих заходів та не менш цікавих друзів.Ми все ще з нетерпінням чекаємо від Вас листа з темою “реєстрація” за  адресою: vc.svitoch@gmail.com.

У цьому листі  слід вказати кирилицею Ваше прізвище та ім’я, які саме будуть Вашим логіном для авторизації на порталі, а також назву населеного пункту, в якому Ви проживаєте. Ще необхідна Ваша постійна електронна адреса, на яку буде зареєстрований Ваш обліковий запис, Ваш контактний номер телефону за бажанням. У разі необхідності вкажіть чи потрібен Вам вже налаштований з прописаними обліковими даними застосунок Teamtalk. Після отримання запиту ми надішлемо Вам ваші логін та пароль, а також налаштовану програму в разі потреби. У випадку виникнення технічних або організаційних проблем, Ви можете писати на вищевказану адресу.

Уніфікований застосунок Teamtalk Ви можете завантажити за посиланням:https://drive.google.com/open?id=1aORi3XUj5DuXYomEfDQ4uIIb2ofNWYLc&authuser=orv5566%40gmail.com&usp=drive_fsАдреса серверу: svitoch-vc.com.ua

Порти за замовчуванням 10333

З правилами перебування в голосовому чаті “Світоч” можна ознайомитись за посиланням: http://kmoutos.org.ua/document/Chat_rules_Svitoch.doc

Необхідну Вам довідкову або технічну інформацію  можна отримати також за телефонами:  067 412-55-66, або 063 167-98-51.

З повагою рада адміністраторів голосового чату “Світоч”.