ФЕСТИВАЛЬ «БУКОВИНСЬКІ ВІЗЕРУНКИ»-2019 ЗАПРОШУЄ

Чернівецька обласна організація УТОС, керівництво Чернівецького УВО та громадські організації спільно з працівниками клубу головного підприємства продовжують традицію проведення фестивалю художньої самодіяльності для творчих колективів підприємств та організацій УТОС «Буковинські візерунки». Запрошуємо Вас взяти участь у фестивалі.

Заїзд учасників фестивалю 27.06.2019 р. до 10-ї год. на Головне підприємство. Концертна програма – з 11 год. в приміщенні клубу Головного підприємства Чернівецького УВО УТОС. Виїзд із підприємства на базу відпочинку по закінченні концертної програми. Виїзд із бази відпочинку 30.06. 2019 р. о 15 год.

Просимо повідомити листом в оргкомітет про вашу згоду на участь у фестивалі, кількість учасників та програму виступів до 20.06. 2019 року.

Консультації з організаційних питань проведення фестивалю можна отримати за телефонами:
037-22 4-27-22;
050 96 46 596
096 93 77 096.

Ласкаво просимо взяти участь у фестивалі “Буковинські візерунки”.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЩОРІЧНИЙ МУЗИЧНОПОЕТИЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ “БУКОВИНСЬКІ ВІЗЕРУНКИ

Мета і завдання фестивалю

Фестиваль проводиться з метою підтримки і розвитку творчої та виконавської майстерності учасників художньої самодіяльності підприємств і організацій УТОС, обміну досвідом творчої роботи.

Склад учасників фестивалю

До участі в фестивалі запрошуються аматорські колективи первинних організацій та підприємств системи УТОС із усіх регіонів України.

Умови, час та місце проведення фестивалю

У фестивалі беруть участь виконавці вокального жанру (солісти, дуети, тріо, квартети, ансамблі) та читці-декламатори.

Кількість учасників від кожного обласного правління не повинна перевищувати 10-ти осіб.

Учасники вокального жанру виконують 1-2 твори. Рекомендуєтся виконувати один твір буковинських композиторів: В. Івасюка, М. Гаденка, С. Сабадаша, П. Дворського та інших, або з репертуару відомих співаків-виконавців з Буковини: Д. Гнатюка, С. Ротару, В. Зінкевича, П. Дворського, Н. Яремчука, Л. Сандулеси, О. Добрянської, Ані-Лорак, К. Бужинської, А Гросу, М.Яремчук та інших.

Читці декламують 1-2 поетичні твори, один з яких, рекомендовано, твір відомих буковинських поетів: М. Ткача, Т. Севернюк, С. Воробкевича, Ю. Федьковича та інших.

Фестиваль відбуватиметься 27 – 30 червня 2019 року на відомчій базі відпочинку “Буковий гай”, що знаходиться в с. Репужинці Заставнівського району, Чернівецької області.

Учасники фестивалю забезпечуються проживанням у дерев’яних будиночках та трьохразовим харчуванням. Вартість проживання і харчування за 3 доби – 540 грн. Кошти за проживання та харчування учасників перераховуються на рахунок головного підприємства або сплачуються готівкою в його касу.

Виступ учасників фестивалю відбудеться 27 червня 2019 р. в приміщенні клубу Головного підприємства Чернівецького УВО УТОС за адресою пров.Ентузіастів 5, м. Чернівці.

Нагородження учасників та витрати на проведення фестивалю

Учасники фестивалю нагороджуються дипломами та пам’ятними призами у різних номінаціях серед виконавців вокального та поетичного жанрів.

Витрати, пов’язані з проїздом, добовими, харчуванням і проживанням учасників фестивалю – за рахунок обласних організацій та підприємств УТОС, які їх відряджають.