Християнскі зустрічі об’єднують утосівців

12 березня в клубі Рівненського УВП УТОС зібралися разом члени товариства Рівненської ВПО та ТПО на зустріч організовано спільно Всеукраїнською місією служіння незрячим та керівництвом підприємства. Активну участь в організаційних питаннях брали активісти, члени нашого Товариства, які регулярно беруть участь у християнських зустрічах  по понеділках.

Заступник директора Місії служіння незрячим Володимир Веретейніков та служитель церкви Олександр розповіли про діяльність місії служіння незрячим, особливу увагу звернули на Божі заповіді з Біблії та дотримання їх в сучасному житті, на єдність народу України, на міцність Духу.

У теплому та заповненому духовною атмосферою залі звучали пісні та вірші у виконанні утосівців, котрі відвідують християнські зустрічі щопонеділка, які вражали серця присутніх. Під час зустрічі присутні почули Слово Боже, багато гарних пісень, віршів, багато слів підбадьорення і втіхи в цей не простий для людей період.

Учасники зібрання об’єднали свої серця та душі у спільній молитві за майбутнє України, за захисників та захисниць, які віддано захищають країну від загарбників, за перемогу та мир для України.

Всі учасники залишилися задоволені, вони відчули, що це була не лише зустріч, але й справжнє духовне зібрання, що принесло їм велику радість та внутрішнє зміцнення. Такий позитивний досвід залишив усіх присутніх з відчуттям глибокої вдячності та натхнення до подальших служінь та зустрічей.

Також усім присутнім, 60 осіб, місією служіння незрячим було надано продуктові пакети та запропоновано бажаючим отримати аудіобіблії.

Голова правління Рівненської ВПО УТОС