Інформація про роботу Хмельницької обласної організації УТОС у січні

Правління Хмельницької обласної організації та правління ТПО, незважаючи на складнощі сьогодення, активно працюють.

Щорічно у січні правління нашої організації готують річні звіти, проводять щорічну звірку членів, складаю плани на рік, працюють у налагодженні нових контактів, благодійників, пошуку нових членів, реабілітації утосівців, тощо.

Протягом січня місяця по Хмельницькій обласній організації УТОС прийнято в члени Товариства 3  особи. (Летичівська, Ізяславська, Хмельницька ТПО);

Завдяки активній роботі правлінь по області роздано 94 продуктових набори.

Також було роздано 122 набори засобів гігієни

У Хмельницькій ТПО УТОС проведено Християнську зустріч з представником Місії Служіння Незрячим були присутні  46 осіб, а також було проведено  Християнську зустріч з ХЦ «Ранкова зірка», присутні  73 особи.

Кам’янець-Подільська ТПО також провела зустріч з представниками Місії Служіння Незрячим за участю  35 осіб.

Протягом січня секретарі ТПО, ОКН обласної організації записали понад 60 книг для 5 осіб, видано 2 брайлівські книги.

Також члени правління ТПО, секретарі, ОКН обласної організації надали послуги супроводу 36 особам.

Постійно проводять роботу з владними структурами, зокрема у січні місяці правліннями здавалися звіти до Казначейства, Податкової служби. Голова Хмельницької ТПО брала участь у засіданні конкурсної комісії з надання соціальних послуг «Соціальне таксі» та «Соціальний супровід», у зустрічі з керівником Хмельницького територіального центру (подача списків членів ТПО УТОС на отримання продуктових наборів, мешканців громади). Правління Летичівської ТПО про надання допомоги для осіб з інвалідністю по зору до Меджибізької ОТГ.

За можливості надається допомога ВПО, зокрема у пошуку житла, супроводі, орієнтації на місцевості, взятті на облік, отриманні документів, тощо.

Секретарі ТПО, ОКН обласної організації активно надають допомогу у підготовці заяв, документів, копіюванню документів, тощо. Такими послугами скористалися, протягом грудня, 41 особа. ОКН обласної організації надала 2 юридичних консультації.

Василь Бурбан, голова Хмельницької ОО УТОС