СВЯТО ПОДАРОВАНЕ МИТЦЯМИ

Чудовий подарунок до чергової річниці створення УТОС отримали  незрячі кияни члени усіх первинок столиці. Цим подарунком став концерт популярної групи «Завжди Зелені», яку очолює Заслужений артист та діяч естрадного мистецтва Андрій Іванов.

Організатором заходу став клуб столичного УВП №4, який очолює голова ПО підприємства  Ольга Павлівна Бойко

Андрій Іванов – успішний виконавець, композитор володіє не лише непересічним талантом,  але і справжнім шармом. Це й не дивно, бо маестро  Іванов людина надзвичайно доброзичлива, товариська. Глибоко віруючий православний Християнин, він завжди охоче приходить на допомогу людям, Тож пан Андрій не вагаючись прийняв запрошення дати безкоштовний концерт для незрячих киян.

І більше того, маестро знайшов можливість подарувати слухачам не лише чарівні пісні, а і пригостити солодощами.

Сімнадцятого червня у актовім залі УВП №4  панував радісний настрій передчуття свята. Співробітники УВП та гості займали місця,  бажаючи мали можливість поспілкуватися між собою, та  пригоститися напоями та солодощами.

Люди, які довго не бачилися через те, що карантинні обмеження не дозволяли проведення культурно-масових заходів радо вітали одне одного.

Для артистів це  були, звичайно, хвилюючі, відповідальні хвилини, бо йшли останні приготування до концерту. гурт «Завжди Зелені» прибув навіть зі своєю апаратурою.

Власне для  КУВП №4 свято було подвійним, бо окрім чергової, 88-ї  річниці  створення Товариства у червні відзначає свій «день народження» і саме підприємство, яке було засноване в червні 1957 року.

На початку заходу присутніх вітали чарівна господиня  Ольга Павлівна Бойко. Вона щиро подякувала артистам, побажала міцного здоров’я усім присутнім, і висловила сподівання, що з рештою усі випробування залишаться по заду і у клубі будуть часто відбуватися такі зустрічі, яким вже не завадить ніякий карантин.

Та  «урочистою частиною» присутніх ні хто не втомлював, і після цих коротких та змістовних виступів розпочався концерт.

Дуже щиро вітав усіх сам маестро – Андрій Іванов. Розповідати про пісні справа невдячна, їх треба чути, аби сповна оцінити, як виконавську майстерність, так і талант композитора Андрія Іванова та усієї групи. Кожен виконаний твір був самобутнім та цікавим. Маестро довів, що йому підвладні найрізноманітніші стилі від популярних хітів і до рок-н-ролу. Надзвичайно зворушив усіх виступ самого юного учасника  групи Єгора Іванова, сина маестро, який іде стопами батька. Надзвичайно зворушливо виконав відому нам усім з дитячих років пісню «Крылатые качели» і йому підспівував увесь зал.

А скільки радості  усім подарував виступ шанованого гостя відомого композитора Заслуженого артиста України Володимира Бистрякова. Відомий  маестро не лише підіймав усім настрій дотепними жартами, не лише  поділився цікавими спогадами із власного творчого життя. Він ще й сам заспівав декілька власних пісень та попурі по мотивах власних пісень із культового мультфільму «Острів скарбів».

І попри його власні самокритичні жарти, це був надзвичайно вдалий душевний виступ, який  надовго усім запам’ятався.

Сюрпризом для усіх стала пісня виконана Андрієм Івановим та гуртом «Завжди Зелені» на слова Євгенія Познанського.

І знову  біля мікрофона Андрій Іванов. Лунає його дзвінкий, теплий голос.

Знов гурт «Завжди Зелені», що означає: завжди молоді, завжди у розвитку, завжди відкриті до нового – дарує свій талант вдячному залу.

Завершуючи програму, маестро подякував усім учасникам гурту: зірковій солістці Ользі Бистряковій,  Заслуженій артистці  естрадного мистецтва,  Заслуженому артисту естрадного мистецтва Володимиру Векличу, музиканту, що грав на клавішних інструментах, Олександру Сошальському, соло-гітаристу  Валерію Косенюку, барабанщику Миколі Джулаю і звичайно юному Єгору Іванову.

Тепло подякував Андрій Іванов  спонсорам, які підтримали благодійний концерт на захист незрячих. Це директор  компанії «Галафарм» Руслан Пастовенський, Максим Юрчик, Дмитра Уманський,   Павло Брянцев, Андрій та Назар.

А на при кінці пролунала оптимістична та  бадьора пісня, Андрія Іванова «Посміхнись».

Дружніми оплесками усі присутні дякувати артистам за подароване свято, бажали нових творчих досягнень та нових зустрічей.