Гуманітарна місія від Навчально-інформаціного комп’ютерного центру УТОС та AmbuTech

Перш ніж розповісти деталі, трошки передісторії.

Після початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої держави, кожен з нас задавав собі питання: “Чим я можу бути корисний, чим я можу допомогти моїй країні?”

Наша команда – не виключення.

І відповідь на це питання прихована у справах кожного з нас. Ми намагалися шукати різні можливості і способи допомоги незрячим Українцям.  І зараз ділимось одним з результатів.

Ще до війни до нашого центру приходили прекрасні користувачі, 1 з них – це Драннік Георгій Миколайович. А в нього є донька, Драннік Анна. Ми не втратили з ними зв’язок навіть у такий складний час.

І саме в одній з ініціатив про результат якої йде мова, Анна дуже нам допомогла. Вона мешкає в Канаді, і саме вона взяла на себе комунікацію з компанією Ambutech та логістику. І саме сьогодні ми нарешті дочекалися і отримали коробку з тим, без чого жоден незрячий не може вийти на вулицю.

Так, ви правильно розумієте, це біла тростина. Багато надійних, якісних білих тростин Ambutech! Ми впевнені, що цей бренд не потребує додаткової реклами.

Але працівники цієї компанії точно потребують великої подяки від нас усіх. Команда Навчально-інформаційного комп’ютерного центру УТОС дякує кожному працівнику Ambutech за надані білі тростини для незрячих Українців.
Також ми дякуємо родині Драннік. Ваша підтримка вкрай важлива для нас. Нам дуже приємно, що ви не стоїте осторонь та без вагань допомагаєте.

Тепер увага для тих, хто потребує білої тростини. Будь ласка, заповніть анкету за посиланням, воно знаходиться в кінці публікації. Не зволікайте.

Humanitarian mission from NICC and Ambutech!
A little background before the whole story.

After the beginning of the full-scale invasion of the russian federation into the territory of our country, each of us asked himself the question: “How can I be useful, in which way can I help my country?”

Our team is no exception.

And the answer to this question is hidden in what each of us is doing. We tried to look for different opportunities and ways to help blind Ukrainians. And now we are ready to share the first result.

Even before the war, wonderful visitors were coming to our center, one of them is Drannik Georgy Mykolayovych. He has a daughter called Anna. We were in touch with them even during such difficult times.

And it was Anna who helped us with the first initiative. She lives in Canada and she took over the communication with Ambutech and logistics. Today we finally received a box of stuff so necessary for each blind person.

Yes, you understand correctly! This is a white cane. Lots of reliable, high-quality white Ambutech canes! We are sure that this brand doesn’t need additional advertising.

But the employees of this company definitely need a lot of thanks from all of us. The team of the UTOS Training and Information Computer Center thanks every Ambutech employee for providing white canes for blind Ukrainians.
We also thank the Drannik family. Their support is extremely important to us. We are very glad that they din’t stay aside and helped us without any hesitation.

Now attention for those who need a white cane. Please fill out the form (link is in the end). Don’t delay!
https://forms.gle/kPSbeVsKnAwMNJxm8