У Полтаві відбувся патріотично-розважальний захід до Міжнародного дня захисту дітей, спрямований на покращення емоційного стану дітей та їхніх батьків в умовах війни

1 червня 2022 року до клубу Полтавського підприємства УТОС завітало справжнє свято, яке зібрало малечу разом з батьками, які є членами Полтавської ТПО УТОС, структурного підрозділу Полтавської обласної організації УТОС.

Колективна фотографія

Свято підготувала команда членів організації: організаційні питання лягли на плечі голови правління Марини Бабець, заступника Голови правління Наталії Щербакової, підготували та прикрасили зал члени організації Олена зеленська, Світлана Красюк та працівник підприємства Сергій Носенко, налаштування апаратури та озвучування заходу взяв на себе Олександр Губаль, ведучими свята були Олександр Матієнко та Наталія Сутула. Сценарій написала Марина Бабець.

Під час заходу діти почули історію виникнення свята, потанцювали запальні флешмоби, які провела донька Голови правління, пограли в ігри, дітей привітали Марина Бабець та Депутатка Полтавської міської ради, міценатка організації, Тетяна Годяк, яка надала прекрасні подарунки, що були вручені діткам.

Наприкінці заходу група дітей, під керівництвом Світлани Красюк, виготовила хустинки для наших захисників, які наша міценатка передасть на фронт.

День захисту дітей у Полтаві

Приємно зауважити, що команда активістів, за підтримки, у вигляді подарунків, наданої спонсором, провела захід, спрямований на покращення емоційного стану дітей та їхніх батьків у цей непростий воєнний час. Кожен дуже хотів зробити цю корисну справу і доклав максимум зусиль для того, щоб відбулося справжнє свято, навіть Олександр Матієнко, син якого під час проведення заходу перебував на операційному столі, приносив користь дітям з інших сімей.

Окремо хочеться подякувати Тетяні Годяк, яка підтримує наші заходи в цілому та зазначений у цій публікації захід зокрема.