ВІН МІГ БИ ЗРОБИТИ ЩЕ БАГАТО ДОБРИХ І КОРИСНИХ СПРАВ

На сорок шостому році життя від нас пішов Василь Васильович Тирпак – голова Закарпатської обласної організації УТОС, член Товариства.

Народився В.В.Тирпак 27 жовтня 1974 року в селі Оноківці Ужгородського району Закарпатської області. На початку дев’яностих років почав свою трудову діяльність на філіалі Мукачівського підприємства УТОС в місті Ужгороді, де освоював різні види діяльності. В 1999 році вступив до Івано-Франківського Прикарпатського університету ім. Василя Стефаника, який закінчив в 2003 році. Здобуваючи освіту В.В.Тирпак не поривав зв’язків з Українським товариством сліпих, намагаючись бути для нього корисним.

За результатами активної діяльності Василя Васильовича в 2008 році його було обрано головою Закарпатської обласної організації УТОС.

Очоливши організацію, Василь Васильович постійно опікувався членами своєї організації, незрячими Закарпатського краю: людям постійно надавалася соціальна, реабілітаційна та матеріальна підтримка. На жаль, пішов з життя дуже рано і міг зробити ще багато корисних і добрих справ.

Життєва мудрість, організаторський талант Василя Васильовича Тирпака назавжди залишаться у вдячній пам’яті людей.

Співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять.