Заходи Чернігівської та Прилуцької ТПО УТОС

Чернігівська ТПО УТОС в червні місяці запросила БФ “Право на захист” щоб допомогти членам УТОС хто протягом останніх півтора роки не оформлював міжнародну фінансову допомогу ООН. Для зручності членів УТОС в приміщенні організації представники фонду надали консультативну інформацію та допомогли на місці оформити міжнародну фінансову допомогу в розмірі 6600 грн тим хто цього потребував та мав право на її оформлення.
Чернігівська ТПО УТОС налагодила тісний зв’язок з християнською місією служіння незрячим, раз на два тижні в приміщенні організації проводяться богослужіння з чаюванням. Представники місії періодично забезпечують членів організації продуктовими наборами, озвученою біблією та тростинами.
22 червня  проведено  виїздне  засідання  комітету  забезпечення  доступності  осіб з інвалідністю до об’єктів  соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, який створений при Прилуцькій  районній державній адміністрації.
Голова Прилуцької ТПО УТОС  Самусенко Н.М, яка є в складі комітету, звернула увагу  присутніх на питання облаштування адміністративних приміщень засобами доступу для осіб з інвалідністю  по зору. За результатами  засідання  було  надано  ряд доручень та роз’яснено шляхи їх вирішення.
23 червня в Прилуцьку  ТПО УТОС  завітали добрі друзі і благодійники-пастори та служителі церкви ,,Відродження”. Відбулися служіння пасторів Ігоря та Світлани, які поділились словом Божим, помолились за присутніх та за мир в Україні. По закінченні зустрічі було чаювання з смаколиками надані гостями. Всі присутні отримали продуктові набори. Дякуємо, що в цей нелегкий час ви не залишаєте  без уваги людей з інвалідністю.
Голова правління Чернігівської обласної організації УТОС, Максим Гоцало