Звернення ЦП УТОС в зв’язку з початком повномасштабної збройної агресії Росії

Сьогодні, 24 лютого 2022 року, розпочалося повномасштабне вторгнення військ з Російської Федерації до України, ситуація непроста і тривожна.

Керівництво держави оголосило воєнний стан і закликало до спокою і у цьому є сенс, оскільки хаос і паніка може стати нашим найстрашнішим ворогом.

Закликаємо користуватися інформацією з офіційних джерел, слідкувати за повідомленнями від перевірених джерел інформації, увімкнути радіо або телебачення аби бути у курсі подій.

Керівників організацій та підприємств Українського товариства сліпих просимо забезпечити комунікацію з членами організації і працівниками підприємств та за можливістю надавати їм необхідну допомогу.

У разі необхідності просимо надавати інформаційну допомогу можливими каналами зв’язку, надавати посильну фізичну допомогу, здійснювати координаційну діяльність, сприяючи органам місцевої влади.

У разі необхідності з питань можливої евакуації і інших важливих питань звертайтеся до Заступника Голови Центрального правління УТОС Кіта Сергія Васильовича за телефоном: 067 636-27-50.

Також просимо враховувати Порядок дії населення під час обстрілу.