Зустріч з представниками фондів, що підтримали проєкт НІКЦ УТОС, який дозволив забезпечувати важливою інформацією людей з порушеннями зору

Минулого тижня Навчально-інформаційний комп’ютерний центр УТОС і вся команда, що реалізувала наш проєкт, який дозволив запеспечувати важливою інформацією незрячих та слабозорих у доступному форматі через радіо “Гомер”, мали честь зустрітися з представниками фондів, що підтримали його!

До нас завітали Майк де Вільєрс, директор ERIM, Віра Недзведська, менеджерка програм Фонду Східна Європа, Марта Коник, комунікаційна асистентка Програми “Стійкість” та Юлія Смаглюкова, фахівчиня з програм Програми “Стійкість”.

Також зібралась майже вся команда проєкту: Олександр Гордійко, Сінілов Ігор, Ігор Кушнір, Рогаліна Тетяна та Микола Дубов.

З певним хвилюванням та водночас радістю ми провели екскурсію спочатку в Навчально-інформаційний комп’ютерний центр УТОС , а потім перемістились в студію Радіо Гомер – інтернет-радіостанція УТОС.

Прийшов час обговорювати підсумки, обмінюватись думками та подальшими планами. Так, наш проєкт з важливими програмами поступово добігає кінця.

Під час зустрічі панувала невимушена атмосфера та відчувалась щира зацікавленість нашою діяльністю. Питання інколи змушували глибоко замислитись, наприклад, з якими труднощами ми зтикнулись під час реалізації проєкту? Варто зазначити, що завдяки підтримці, навчанню та швидкій комунікації з представницями фонду, реалізація проєкту відбувається легко та прозоро. Нас трішки лякала доволі складна звітність, але врешті-решт ми здали її першими 😎

Телеграм-канал радіо Гомер https://t.me/rg_utos
Слухати радіо тут http://gomer.org.ua/
Також ви можете слухати нас у застосунку на андроід.
Публічна бета версія доступна за посиланням:
http://kvs.inf.ua/android-soft/RadioGomer.apk

Проєкт реалізується Громадською Організацією “Всеукраїнська організація інвалідів “Українське товариство сліпих” ( Українське товариство сліпих – УТОС ) у межах програми “Стійкість”, яка впроваджується Фонд Східна Європа у консорціумі неурядових організацій на чолі з ERIM (Франція) у партнерстві з Фундацією домів з прав людини, Домом прав людини – Тбілісі, Чорноморським фондом регіонального співробітництва та коштом Європейського Союзу ( European Union in Ukraine ).

Думки, викладені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю ГО УТОС, і не обов’язково відображають позицію організацій-партнерів консорціуму та Європейського Союзу.

#StiykistProgramme #ПрограмаСтійкість #ПрямуємоРазом #УТОС #НІКЦ_УТОС #РадіоГомер #Діджиталізаріум #ПростоПроСкладне #ТвояБезпека